Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от зодиите,

...
Днешният ден ще донесе повишение в службата за една от зодиите,
Коментари Харесай

Риби: Яжте малко или съвсем не яжте през първата половина на деня

Днешният ден ще донесе покачване в службата за една от зодиите, друга ще преоткрие любовта, а трета отпътува на сантиментално странствуване.

Ето какво вещаят звездите за през днешния ден:

Овен

Настроени сте оптимистично, само че просто не можете да дочакате случай, с цел да изпитате ориста. Затова в този момент, когато Вселената Ви потупа по рамото и поска да подскочите, без значение дали наподобява вярно, Вие ще се просто щастливи от този апел и ще бъдете повече от уверени в позитивния резултат. Достатъчно дълго сте изпълнявали своите отговорности, и за какво тогава да не дадете воля на своята войнствена страна, и да не разпуснете, както прилича?...

Телец

За Вас стартира по-спокоен и инстинктивен интервал, по тази причина в този момент е най-подходящото време за привършване с нещата, свързани с публичността. Всички връзки, на които не доближава Вашето внимание, би трябвало да го получат колкото се може по-скоро, защото не след дълго ще се наложи да проявявате еластичност, с цел да се потопите в своя вътрешен мир. Нивото на Вашата сила ще тръгне към спад, по тази причина вечерните разходки и тичане са това, от което се нуждаете изключително доста, с цел да се заредите с сила още веднъж.
 

Близнаци

Развличайки се за свое наслаждение помнете, че границите на Вашата независимост все-пак съществуват и минават тъкмо там, където стартира свободата на останалите представители на човечеството. Наистина ли сте уверени, че на никого не пречите? Имайте поради, че през днешния ден ще се „ отвори ” и проблем от предишното, който ще усложни връзките във вашия тандем. Не се притеснявайте-това е краткотрайно...
 

Рак

Денят надали ще премине без разочарования, само че за това няма кого да обвинявате. Просто се разрушават илюзии, които сте поддържали дълго и усърдно. В подобен ден ще е мъчно да се концентрирайте върху работа, защото страстите ще са прекалено много, а и мощни. Между другото, въпросите, нуждаещи се от внимание са прекомерно съществени, тъй че е добре да се въоръжите със здрав разсъдък, и да започнете да ги решавате. Остро се нуждаете от поддръжка, само че я търсите не тъкмо там, от където бихте могли да я получите. Обърнете се към по-възрастните хора: те могат да Ви дадат и умен съвет, и действителна помощ.
 

Лъв

Няма да е ненужно да внесете повече изясненост и ред в своя персонален живот, а също и в връзките с децата. Ако се занимавате със свободна креативна активност, пробвайте да се самодисциплинирате. Това ще се отрази позитивно на Вашите постижения и ще Ви разреши да сте по-уверени в своите качества. В същото време сте в положение да станете уредник на увеселително или познавателно мероприятие, презентация, делова среща или рекламна акция. При това ръководенето Ви ще бъде подбудено не от предпочитание за развлечения, а от възприятие за дълг.
 

Дева

Днес Вашата прочувствена сензитивност евентуално е прекомерно обострена, и Вие има възможност да попаднете във краткотрайна фаза на срамежливост. Затова в случай че сте уверени, че някой деликатно поглежда към Вас, убедете се, че не стоите под часовник. Чувствата и мислите на другите хора ще бъдат за Вас явни, само че не би трябвало да въздействат на това, което чувствате или мислите. Абстрахирайте се от страничното въздействие - концентрирайте се върху това, което най-вече Ви интересува. Към общуването ще можете да се върнете по-късно.
 

Везни

Нека през днешния ден денят бъде сантиментален от сутринта та чак до късна вечер. Започнете го с лека взаимна закуска, денем изпращайте на своя обичан човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете дребен подарък и и напомнете, какъв брой доста я обичате. Нека през днешния ден бъде елементарен празник на вашата невероятна обич.
 

Скорпион

Днес би трябвало дружно със своя обичан човек да се погрижите за някои неща: за детето, за домашните любимци, за прибирането и подреждането. За предпочитане е Вашите усеща да са отправни към някое живо създание, което се нуждае от тези усеща. То ще Ви се отплати многократно.
 

Стрелец

Вашата вродена емоционалност малко се е намалила, отстъпвайки място на такива качества като любознание, подвижност и схватливост. Настройвайки се на съответната вълна, ще сте в положение да усвоите всякаква информация, та даже да сте я чули единствено веднъж. В същото време нараства вероятността за наложително пътешестване, само че да съжалявате, че сте го подхванали, съвсем няма възможност. Времето е прелестно за образование. Ако да вземем за пример Ви се постанова да напишете доклад по сложен, нееднозначен и нов за Вас въпрос, започнете работата в търсене на виртуални материали за него в Мрежата.
 

Козирог

Редно е да деянията схващане към членовете на фамилията внимание към техните грижи. Те нещо са забъркали, а Вие откровено считате това за нелепост и сте склонни да ги наградите към порядък? Не бързайте и ще видите, че скоро ще Ви стане забавно, а полученият резултат очевидно ще оправдае напъните.
 

Водолей

Днес и в мозъка и в сърцето Ви са околните другари и обичаните Ви хора, които сега са надалеч от Вас. Може да възникне ентусиазъм, да се облечете и да се отправите на път. Това е още по-актуално, в случай че има да отпразнувате нещо! Още повече цялото управление във Ващата компания е извънредно предостатъчно от работата Ви. Просто не забравяйте, че един или няколко индивида ще изискат да се причислят към Вас. Отпуснете се: предлагането да се причислят към Вас напълно не се равнява на предлагането на ръката и сърцето!
 

Риби

През първата половина на деня яжте малко или напълно не яжте. Нали помните, че храната се трансформира в тъстини, в случай че не знаете мярка? Сега решаването на финансовите въпроси е затруднено, и по тази причина е най-добре да не прекалявате с покупките. Прекомерните разноски могат да Ви донесат дълъг интервал на финансова неустойчивост. Постарайте се, да ги избегнете. Ако се наложи, направете дребен компромис, с цел да запазите своето успокоение.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР